Over mij

Ik ben boekhouder – administrateur – assistent controller – financieel administratief dienstverlener – praktisch ondersteuner – te Den Haag, op loopafstand van het station – gedreven, toegewijd en betrouwbaar.

Voordat ik met Roodenburg Administratie & Ondersteuning begon heb ik ruim dertien jaar gewerkt in verschillende financiële functies. Ik breng graag orde in de chaos, word blij van mensen weer op de rails te zetten, creëer graag overzicht, inzicht en rust en houd van het aanbrengen van structuur, het uitpuzzelen en oplossen van vraagstukken. Om ondernemers of particulieren van een breder pakket te voorzien – indien nodig – werk ik samen met een netwerk dat ik graag aan je wil voorstellen.

In een leven hiervoor was ik werk- en pedagogisch begeleider, (ortho)pedagoog, mentor voor kinderen en jongeren met een ontwikkelingsstoornis. Ook een heel mooi vak.

In mijn vrije tijd ben ik graag buiten: liefst aan, op of in het water; hartstochtelijk dol op zeilen (in Friesland) en erg gelukkig met het Haagse Bos, de zee en de duinen om de hoek.